Skinz

#customizedmurah

READY STOCK ‼️ . Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

READY STOCK ‼️ Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Mini juco? Sesiapa suka yang kecik comel saiz nya and ada pelekat boleh pilih mini juco Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Big juco RM45 Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Selamat pagi semua. Cik Cantik nak update yang Jute poket warna merah dah sold out ya ❌ Tinggal warna biru dan oren sahaja Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


2💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Yang suka kan panjang tapi kecik boleh go for this design ok. Material jute Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Jalan laju laju pergi kenduri ok sebab risau lauk habis 🤪 Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Eh eh sis jangan pening kepala nak pilih beg yang mana satu sebab dekat cikcantik ada lebih 5 design beg yang sis boleh pilih ikut warna sis suka. Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Cantik jugak mini juco ni kalau bawak pergi kenduri. Paling paling kalau tuan rumah bagi goodies beg boleh sumpat dalam ni. Betul tak? . Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Jute beg button RM45 Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE TWILLY/RIBEN FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Jute button RM45 Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE TWILLY/RIBEN FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

JUTE BUTTON RM45 Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE TWILLY/RIBEN FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Eeeee cutenya tu gambar sama sama dengan boss lepas tu pakai beg yang samaa aiiiii kennot move on 🤩🤩🤩 Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE TWILLY/RIBEN FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Next Page