Skinz

#personalisedtotebag

We’re celebrating 5 years! To thank you, we would like to offer you, our customers RM10 off your purchase on our new Personalised Tote Bag valid until 29th Feb 2020. Promo Price: RM35 (normal price RM45) Text/Name are customisable. Please contact us to purchase, LINK IN BIO❤️ #jarummerah_totebag #jutebagmalaysia #personalisedtotebag #personalisedtotebagmalaysia


0💬Normal

We’re celebrating 5 years! To thank you, we would like to offer you, our customers RM10 off your purchase on our new Personalised Tote Bag valid until 29th Feb 2020. Promo Price: RM35 (normal price RM45) Text/Name are customisable. Please contact us to purchase, LINK IN BIO❤️ #jarummerah_totebag #jutebagmalaysia #personalisedtotebag #personalisedtotebagmalaysia


0💬Normal

Jom jadi Agent kami Jual Personalised Tote Bag! Kami nak 10 org sahaja Yg betul betul serious, rajin dan berminat sahaja. Whatsapp kami segera 011 3595 9750 Dapat RM 1k atau 2k sebulan sambil main main phone je ok kannnn..... . #handbag #handbagshop #handbags #totebag #totebagmurah #totebagkanvas #totebags #totebagunik #totebagcustom #personalisedtotebag #totebagkanvas #totebagunik #totebagcustom #totebagcanvas #totebagmalaysia #handbag #handbagshop #personalisedtotebag #gift #hadiah #canvasbag #totebagmalaysiamurah #flask


23💬Normal

New Arrival !!! 🛍️Black Canvas🛍️ . ✅No pelekat ✅Spacious ✅Color: black ✅42cm x 32cm x 15cm ✅RM49 . (semua bag boleh add on accessories) . 📬Postage SM 8 SS RM12 . Tunggu apa lagi ??? Grab yours now !! 😘 Whatsapp 01126194945 / click link in bio 👆🏼 . #bagjenamasendiri #totebag #jutebag #totebagnama #jutebagnama #totebagviral #jutebagviral #totebagmurah #jutebagmurah #totebagmalaysia #jutebagmalaysia #begviral #custombag #customtotebag #customjutebag #custommadetotebag #custommadejutebag #canvasbagmurah #bagjenamasendiri #personalisedbag #personalisedtotebag #personalisedjutebag #customisedtotebag #customisedjutebag #begdesignnama #printedbag #highqualitybag #gift #gifts #hadiah


0💬Normal

NEW ARRIVAL Canvas black. Open order now till sunday 23/2 #personalisedtotebag


0💬Normal

Open order for custom made jute beg atau canvas/ juco. Boleh tulis nama dengan jenis tulisan yang awak minat. Harga beg bermula dari RM30 sahaja. Boleh guna untuk shopping barang dapur/mengaji/ pergi masjid/ bawak bekal anak/ letak pampers susu anak/ balik kampung/ letak buku/ beg kerja 1001 kegunaan. . AVAILABLE : JUTE/CANVAS/JUCO FREE GIFT TWILLY/RIBEN (depend on stocks) FREE TULIS NAMA . TAKE NOTE : Siap 7-14 hari bekerja selepas tarikh tutup order . BERMINAT? WHATSAPP 0176494855 ATAU CLICK LINK DEKAT BIO 😊 #custommade #jutebag #gogreen💚 #recyclebag #likeforlikes #instagood #like4likes #likeforfollow #likeforlikeback #bags #bagsforsale #instagram #instadaily #insta #onlineshop #fashion #fashionblogger #fashionista #totebag #viral #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #totebagviral #customized #customizedmurah #totebagmalaysia #handbags #slingbag #shoulderbag #christiandior


0💬Normal

Personalised tatty teddy baby bag unique gifts❣️@babycoseycollections Personalised made to order High quality large tote bag Only £4.99 plus p&p delivery is 3/5 working days #mothersday #gift #metoyou ❣️#mum #mums #mummyandbaby #grandma #tattyteddy #mothers #gift #personalisedbag #personalisedtotebag #weddinggift #love #babygift #mummybear #mothers #personalisedgifts #giftideas #babyshowerideas #mybaby #personalised #family #babyfever #babyfashion #babyshowergift #monday #cute #potd #dad #nan #disney ❣️


0💬Normal

Mother’s Day will soon be here! Find the perfect unique gift today @babycoseycollections Personalised made to order ❣️ High quality large tote bag Only £4.99 plus p&p delivery is 3/5 working days #mothersday #gift #metoyou ❣️#mum #mums #mummyandbaby #grandma #tattyteddy #mothers #gift #personalisedbag #personalisedtotebag #weddinggift #love #babygift #mummybear #mothers #personalisedgifts #giftideas #babyshowerideas #mybaby #personalised #family #babyfever #babyfashion #babyshowergift #friday #cute #potd #dad #nan #tattyteddybear❣️


0💬Normal

Ouchhhh...sakan dia bergaya nahhhh... ada peminat merah makngah kat sini?... meh serbu mama lekaihhh... . Yg pasti harga beg terlajak murah... kalau tidak camana boleh keluar more than 100pcs kan?.. . Mana nak dapat totebag Dengan harga below rm50 gaissss.. yg pasti siap FREE STAMPING NAMA... dah cari merata tapi tak jumpa jugak kan?... mehhhh visit whatsapp mama 0179113181... yg specialnya bila stok twilly dah masuk.. mama siap bagi FREE TWILLY lagi gais..... buat masa sekarang stok twilly OOS ya...ok ke ok? . Untuk order Boleh whatsapp 0179113181 atau tekan link di bio🌹... . #wahyuempire #totebagbrunei #totebagsingapore #totebag #personalisedtotebagmurah #personalisedtotebag #personalisetotebagmalaysia #personalisedtotebagkl #customisedtotebagbrunei #customisedtotebagmurah #totebagkanvas #totebagmalaysia #totebaghandmade #totebagcanvas #totebagprint #totebagviral #totebagborong #totebagborongmurah #totebagborongmalaysia #personalisetotebag #totebagnama #totebagnamasendiri #totebagnamawarna #totebagcustomnama #totebagcustommurah #termos #termospersonalise #termosnama #botol #botolnama


1💬Normal

Mana nak dapat totebag Dengan harga below rm50 gaissss.. yg pasti siap FREE STAMPING NAMA... dah cari merata tapi tak jumpa jugak kan?... mehhhh visit whatsapp mama 0179113181... yg specialnya bila stok twilly dah masuk.. mama siap bagi FREE TWILLY lagi gais..... buat masa sekarang stok twilly OOS ya...ok ke ok? . Untuk order Boleh whatsapp 0179113181 atau tekan link di bio🌹... . #wahyuempire #totebagbrunei #totebagsingapore #totebag #personalisedtotebagmurah #personalisedtotebag #personalisetotebagmalaysia #personalisedtotebagkl #customisedtotebagbrunei #customisedtotebagmurah #totebagkanvas #totebagmalaysia #totebaghandmade #totebagcanvas #totebagprint #totebagviral #totebagborong #totebagborongmurah #totebagborongmalaysia #personalisetotebag #totebagnama #totebagnamasendiri #totebagnamawarna #totebagcustomnama #totebagcustommurah #termos #termospersonalise #termosnama #botol #botolnama


0💬Normal

Stock Jute tote bag brown ni ada kurang dari 40pcs saja ya Cepat oder sebelum habis... Taktau lah bila akan restock balik ni.. . Whatsap 017-3797779 untuk oder . Big Jute Bag with Brown Handle RM35/pcs #personalisedbag #personalisedtotebag #totebag #giftidea #totebagmurah #totebagkl #personalisedtotebag #personalisedtotebagmurah #personalisedtotebagkl #totebagkl


0💬Normal

Posted @withregram@ikaasham blink2!* SUNDAY 🌸 with love. #ootd CANVAS NATURAL ✨ Material : Laminated Canvas ( inside bag for splash-proof ) Colour : BEIGE Size : 35cm x 40cm x 15cm Price: RM 49 sahaja siap nama 💕 Siapa berminat nak beli Tote Bag Viral ni boleh DM Aliaa okay 🤗 #thehalototes #personalisedtotebag #totebagmurah #totebagkanvas #totebagmalaysia #totebagcustom #totebagprint #totebag


1💬Normal

Posted @withregram@ikaasham blink2!* SUNDAY 🌸 with love. #ootd CANVAS NATURAL ✨ Material : Laminated Canvas ( inside bag for splash-proof ) Colour : BEIGE Size : 35cm x 40cm x 15cm Price: RM 49 sahaja siap nama 💕 Siapa berminat nak beli Tote Bag Viral ni boleh DM Aliaa okay 🤗 #thehalototes #personalisedtotebag #totebagmurah #totebagkanvas #totebagmalaysia #totebagcustom #totebagprint #totebag


0💬Normal

Next Page